مدرسه ی کار و فناوری

همیشه راه آسمان باز است پرواز را بیاموز

همیشه راه آسمان باز است پرواز را بیاموز

بایگانی
آخرین نظرات

شکلات مغزدار

شنبه, ۲ ارديبهشت ۱۳۹۱، ۱۰:۳۴ ق.ظ

اگر روزی قرار باشد دوستی مهمان شما باشد و فرصت چندانی برای تهیه وسائل پذیرایی نداشته باشید چکار می کنید؟ دانش آموزان  به راحتی می توانند از کتاب حرفه و فن کمک بگیرند. دانش اموزان سال دوم با تهیه شکلات مغزدار و تزیین آن به شیوه های مختلف و گوناگون می توانند لحظات شیرین شادی با دوستانشان داشته باشند

مواد لازم:

پودر قند یک پیمانه

پود کاکائو یک قاشق غذاخوری

وانیل 5/ قاشق چایخوری

کره 150 گرم

پود قند و پودر پسته یک پیمانه

طرز تهیه:

پودر قند و وانیل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و کره را روی بخار کتری یا سماور آب نموده روی آن بریزید مغز گردو و مغز پسته را به آن اضافه نمایید یک ساعت آن را در جا یخی قرار دهید.




موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۱/۰۲/۰۲
طاهره یگانه

نظرات  (۷)

حتما خوش مزه است....
سلام عزیزم
عالی
دست شما درد نکنه
۰۳ ارديبهشت ۹۱ ، ۰۶:۳۸ حرفه وفن سارویه
سلام
خلاقیتی دیگر از حرفه و حرفه ایها
نوش جان موفق باشید همکار عزیز
سلام
یادم رفت بنویسم منم شکلات





سلام خواهرجون اگه اینجا بودی حالا کلی شکلات می خوردی
سلام
من یادمه پودر بیسکوییت هم داشت.این نداره

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی