مواد تشکیل دهنده ظروف استیل
پیک نوروزی امسال برای پایه ی اول شامل تحقیقی بود با عنوان مواد تشکیل دهنده ظروف استیل امیدوارم اطلاعات ذیل برای دانش آموزان مفید واقع شود:
استیل آلیاژی است که جزء اصلی آن آهن است. این آلیاژیک ماده ترکیبی جامد از دو یا چند عنصر ساده است. آهن و کربن را با هم تا ۷۲۸ درجه سانتیگراد حرارت می دهند تا ساختارهای بلوری استیل به وجود آید. اما ظروف آشپژخانه تنها آهن و کربن ندارد حدود ۲۰ عنصر دیگر نیز در آلیاژهای استیل یافت می شود. برای قوی کردن استیل و آسان تر کردن روند ایجاد آن عناصری مانند وانادیوم و تیتانیوم به آن اضافه می شود.
برای جلوگیری از زنگ زدن نیکل و کروم هم به آن اضافه می شود. فلزات دارای بیش از ۱۲ درصد کروم ضد زنگ هستند. لایه نازکی از اکسید کروم در اطراف استیل تشکیل می شود که مانع از اکسید شدن بیشتر آن می شود.
در داخل ظروف استیل نمی توان مواد غذایی چون برنج و ماکارونی رو درست کردن ولی برای جا انداختن انواع خورشها و مربا خیلی عالیه.
به خصوص که استیلش هم اصل باشه
اطلاعات مفیدی بود.
دست شما درد نکنه