مدرسه ی کار و فناوری

همیشه راه آسمان باز است پرواز را بیاموز

همیشه راه آسمان باز است پرواز را بیاموز

بایگانی
آخرین نظرات

۱۶ مطلب در مرداد ۱۳۸۹ ثبت شده است

با تشکر از داداش مهدی
 
http://blogoscoped.com/files/stripes.html
...
کرکره را از سمت راست به چپ بکشید
و لذت ببرید
۶ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ مرداد ۸۹ ، ۰۴:۰۱
طاهره یگانه

deborah.mihanblog.com

1. گاهی به تماشای غروب آفتاب بنشینیم.

2. سعی کنیم بیشتر بخندیم.

3. تلاش کنیم کمتر گله کنیم.

4. با تلفن کردن به یک دوست قدیمی، او را غافلگیر کنیم.

5. گاهی هدیه‌هایی که گرفته‌ایم را بیرون بیاوریم و تماشا کنیم.

6. بیشتر دعا کنیم.

7. در داخل آسانسور و راه پله و... با آدمها صحبت کنیم.

8. هر از گاهی نفس عمیق بکشیم.

9. لذت عطسه کردن را حس کنیم.

10. قدر این که پایمان نشکسته است را بدانیم.

11. زیر دوش آواز بخوانیم.

12. سعی کنیم با حداقل یک ویژگی منحصر به فرد با بقیه فرق داشته باشیم.

13. گاهی به دنیای بالای سرمان خیره شویم.

14. با حیوانات و سایر جانداران مهربان باشیم.

15. برای انجام کارهایی که ماه ها مانده و انجام نشده در آخر همین هفته برنامه‌ریزی کنیم!

16. از تفکر درباره تناقضات لذت ببریم.

17. برای کارهایمان برنامه‌ریزی کنیم و آن را طبق برنامه انجام دهیم. البته شاید کار مشکلی باشد!

18. مجموعه‌ای از یک چیز (تمبر، برگ، سنگ، کتاب و... )برای خودمان جمع‌آوری کنیم.

19. در یک روز برفی با خانواده آدم برفی بسازیم.

20. گاهی در حوض یا استخر شنا کنیم.

21. گاهی از درخت بالا برویم.

22. احساس خود را در باره زیبایی ها به دیگران بگوئیم.

23. گاهی کمی پابرهنه راه برویم!

24. بدون آنکه مقصد خاصی داشته باشیم پیاده روی کنیم.

25. وقتی کارمان را خوب انجام دادیم مثلا امتحاناتمان تمام شد، برای خودمان یک بستنی بخریم و با لذت بخوریم.

26. در جلوی آینه بایستیم و خودمان را تماشا کنیم.

27. سعی کنیم فقط نشنویم، بلکه به طور دقیق گوش فرا دهیم.

28. رنگها را بشناسیم و از آنها لذت ببریم.

29. وقتی از خواب بیدار می‌شویم، زنده بودن را حس کنیم.

30. زیر باران راه برویم.

31. کمتر حرف بزنیم و بیشتر گوش کنیم.

32. قبل از آن که مجبور به رژیم گرفتن بشویم، ورزش کنیم و مراقب تغذیه خود باشیم.

33. چند بازی و سرگرمی مانند شطرنج و... را یاد بگیریم.

34. اگر توانستیم گاهی کنار رودخانه بنشینیم و در سکوت به صدای آب گوش کنیم.

35. هرگز شوخ طبعی خود را از دست ندهیم.

36. احترام به اطرافیان را هرگز فراموش نکنیم.

37. به دنیای شعر و ادبیات نزدیک تر شویم.

38. گاهی از دیدن یک فیلم در کنار همه اعضای خانواده لذت ببریم.

39. تماشای گل و گیاه را به چشمان خود هدیه کنیم.

40. از دانسته های خود، دیگران را نیز در استفاده از آنها شریک بدانیم. ممکن است فردا دیر باشد. 

با تشکر از:LiFe-sTinKs

 

۱۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ مرداد ۸۹ ، ۰۱:۳۸
طاهره یگانه

ما در زندگی با مسایل مختلفی روبه‌رو هستیم. وقتی که با یک مساله با موقعیت چند بعدی مواجه می‌شویم نمی‌پرسیم چه بخشی ریاضی، چه بخشی علوم،‌چه بخشی تاریخ و... است. بلکه سعی می‌کنیم برای حل ان مساله و گذر از یک موقعیت مبهم از منابع مختلف دانش و مهارت لازم را به دست آوریم. اگر بخواهیم آمادگی و صلاحیت تربیتی لازم برای مواجهه با مسایل زندگی در افراد به وجود آید نباید برنامه‌ها به طور مجزا سازمان یابند. تا کنون از خود پرسیده‌اید: درس‌حرفه و فن که یک درس کاملا کاربردی است از لحاظ افقی چه ارتباطی با سایر دروس دوره‌ی راهنمایی دارد؟ و ما چه مقدار توانسته‌ایم در فهم ارتباط دروس به دانش آموزمان کمک کنیم؟

علم را می‌توان ساختاری از مفاهیم اساسی مشترک دانست، که یک چهارچوب مفهومی واحدی را به وجود میاورد. اغلب پیشرفتهای غیرمنتظره در تحقیق موقعی اتفاق می‌افتد که دانشمندان خلاق شیوه‌ی تفکر و تحقیق یک رشته را در بررسی مسایل رشته دیگر مورد استفاده قرار می‌دهند. تدریس به صورت تلفیقی انتقال یادگیری را تقویت می‌کند. زیرا که فراگیر تشابهات مفاهیم، اصول و استراتژی‌ها بهتر از حالتی که رشته‌ها به صورت جدا از هم تدریس می‌شوند یاد میگیرد. ارتباط دادن تلاشی است که در آن دو درس یا بیشتر با یکدیگر هماهنگ و مرتبط می‌شوند.

با یک نگاه اجمالی به درس حرفه‌و فن سه پایه متوجه می‌شویم که برای یادگیری بعضی واحدها دانش‌آموزان نیاز به یک زمینه‌ی ذهنی از دروس دیگر دارند: به عنوان مثال برای یادگیری عمیق واحد برق آشنایی با بعضی مفاهیم در درس علوم لازم و ضروری است. یا برای انجام بعضی از محاسبات واحد ساختمان مسلط شدن در قسمتی از درس ریاضی بسیار واجب می‌نماید. موضوع مورد بحث در اینجا شیوه‌ی برنامه‌ریزی برای ساعات کلاس و اینکه ترجیح می‌دهیم در روزی که ما تدریس داریم دانش‌آموزان چه درس یا دروس دیگری را گرفته باشند می‌باشد؟ و همچنین برای ارتباط عمودی درس خود ما چه‌طور برنامه‌ریزی کنیم که تدریس در پایه‌های پایین تر به گونه‌ای یادآوری و تمرین و تکرار برای پایه‌های بالاتر باشد؟  برنامه‌ی زیر تا چه حد می‌تواند موثر واقع شود؟

کلاس اول حرفه و فن علوم (بحث مرتبط) هنر
کلاس دوم علوم هنر حرفه و فن همان واحد
کلاس سوم هنر حرفه و فن همان واحد علوم

 

۱۵ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ مرداد ۸۹ ، ۰۱:۵۰
طاهره یگانه

 

اغلب افراد در انتخاب لباسی متناسب با جثه و اندام خود، و همچنین چگونگی «جور» کردن آنها دچار سردرگمی می شوند.در اینجا به اصول کلی انتخاب و هماهنگ کردن لباس ها با یکدیگر می پردازیم.

1- همواره لباسی را بپوشید که کاملاً اندازه شما باشد.

2– اگر اضافه وزن دارید ، پوشیدن لباس های بزرگ، اندام شما را پنهان نمی کند و تنها هیکل شما را اغراق آمیزتر جلوه می دهد.

3– در میهمانی ها ، صرفاً اگر کمر باریکی دارید از کمربند استفاده کنید در غیر این صورت از آن چشم بپوشید.

4- پارچه های سنگین (مانند پشمی، بافتنی و چرمی) شما را سنگین وزن تر جلوه می دهند.

5- پارچه های سبک وزن (مانند کتان و نخی) شما را لاغرتر نشان می دهند.

6- رنگ های تیره شما را لاغرتر و کوچک تر می کنند.

7- رنگ های روشن شما را بزرگ تر و حجیم تر نشان می دهند.

8– لباس هایی که بالاتنه و پایین تنه یک رنگ دارند، شما را لاغرتر جلوه می دهند.

9- لباس هایی که رنگ بالاتنه و پایین تنه آنها متفاوت است، شما را بلند قدتر نشان می دهند.

10- لباس های «یقه بلند» گردن را کوتاه تر می کند.

11- گردن بند ِ کوتاه نیز گردن را کوتاه تر می کند.

12- روسری که به سمت پایین آویزان شده باشد، قد شما را بلندتر جلوه می دهد.

13- لباس با خطوط افقی شما را چاق تر، و با خطوط عمودی شما را لاغرتر جلوه می دهد.

برای لاغرتر و بلند قدتر به نظر رسیدن نکات زیر را رعایت کنید:

1– لباس های کاملاً اندازه بپوشید؛ لباس های خیلی کوچک و خیلی بزرگ تنها شما را چاق تر نشان می دهند.

2– لباس های یک دست یک رنگ بپوشید؛ ترجیحاً یک رنگ از سر تا نوک پا.

3- از پوشیدن لباس های با طرح برجسته و پارچه های زمخت خودداری کنید.

4– لباس های تیره رنگ با پارچه های نازک و نرم بپوشید.

5- شلوار را در ناحیه کمر بالا بیاورید نه پایین تر.

6- از پوشیدن لباس های با نقش و نگار شلوغ خودداری ورزید.

7- لباس با طرح راه راه عمودی بپوشید.

8- از داشتن ملزومات بیش از حد خودداری کنید.

9- کفش پاشنه بلند به پا کنید. ( برای خانم ها )

رای کوتاه تر و چاق تر به نظر رسیدن نکات زیر را رعایت کنید:

1– لباس های با رنگ متفاوت بپوشید.

2- رنگ های روشن و پر رنگ بپوشید.

3– لباس های چند لایه به تن کنید.

4- کفش بدون پاشنه و ظریف بپوشید.

5- شلوار تمام قد ( و نه کوتاه) به پا کنید.

6- از پوشیدن لباس های سرتاسر یک رنگ بپرهیزید.

7- لباس با طرح راه راه عمودی نپوشید.

چگونه لباس هایمان را «سِت» کنیم

1- رنگ جوراب باید همرنگ شلوار یا تیره تر از آن باشد.

2- رنگ کمربند باید با رنگ کفش یکسان باشد.

3- کت و شلوار خاکستری و سرمه ای با کفش مشکی، و کت و شلوار قهوه ای و زیتونی با کفش قهوه ای «ست» است.

۴ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ مرداد ۸۹ ، ۰۴:۲۱
طاهره یگانه

دکتر سیدرضا راست‌منش، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، معتقد است که بوی دهان علل مختلفی دارد. بیماری‌های گوارشی نظیر زخم‌های معده که علت عمده آن هلیکوباکترپیلوری است می‌تواند سبب خروج بوی نامطبوع از دهان شود. در این حالت، این بو با تجویز داروهای خاصی از سوی پزشک کنترل می‌شود. گاهی بوی بد دهان به دلیل زیاده‌روی در مصرف غذاهاست؛ آن هم غذاهایی که ترکیب ناهمگونی با هم دارند. یکی دیگر از علل بوی دهان عدم مسواک زدن و استفاده از نخ دندان است. بویی که در ماه مبارک رمضان از دهان خارج می‌شود، به دلیل مصرف کم مواد غذایی است که لازمه روزه‌داری هستند. بدن برای تولید انرژی به ذخایر چربی روی آورده و طی سوخت و ساز چربی در کبد کتون تولید می‌شود که این بو در روزهای اول ماه مبارک رمضان بیشتر می‌شود. در ابتدای ماه به‌دلیل اینکه کبد آمادگی کافی را برای متابولیزه کردن مقدار زیادی چربی ندارد، این بو بالا می‌رود، اما به تدریج که توانایی کبد برای سوزاندن چربی‌ها بیشتر می‌شود، مقدار کتون تولید شده پایین می‌آید.

آنچه باید به آن توجه داشت، این است که این بو، بیمارگونه نیست؛ پس نمی‌توان دنبال راه و روش‌ خاصی برای درمان آن بود، بلکه طبیعی است و فقط می‌توان با انجام کارهایی که در ذیل به آن اشاره می‌شود از میزان آن کاست. کسانی که در طول سال و نه فقط در ماه مبارک رمضان روزه‌داری می‌کنند، کمتر دچار بوی بد دهان می‌شوند چون کبد آنها آماده‌تر است تا چربی‌های اضافه را بسوزاند. می‌توان با مصرف غذاهای خنک، نعناع یا برخی سبزیجات خشک دیگر این بو را به طور گذرا رفع کرد اما این روش موقتی بوده و نمی‌توان به‌طور کلی آن را از بین برد.

در افرادی که بعد از خوردن سحری مسواک نمی‌زنند، به دلیل ماندن باقی مانده غذاها در لابه‌لای دندان‌ها و در حفرات دهان این بو بیشتر و نامطبوع‌تر خواهد بود. در طول روزهای معمولی به دلیل اینکه ما مایعات، آب و چای مصرف می‌کنیم، آب دهان مدام تازه شده و این بو کمتر است اما در روزه‌داری به دلیل اینکه امکان تازه شدن آب و بزاق دهان کمتر است، ترکیب باقی مانده غذاها با کتون تولیدی بوی بد بیشتری را ایجاد می‌کند.


علت اصلی چربی‌ها

دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، می‌گوید: «در حالت روزه‌داری و گرسنگی طولانی در طول روز، بعد از گذشت چند ساعت که ذخایر قندی بدن تمام می‌شود، برای تولید انرژی، بدن به مواد چربی روی می‌آورد. در اثر سوزاندن چربی موادی به نام کتون در بدن ساخته می‌شوند که حاصل سوخت‌شان از راه تنفس خارج می‌شود. البته این در همه افراد یکسان اتفاق نمی‌افتد، در بعضی بیشتر و در برخی دیگر کمتر است.»

این بو که در ماه رمضان در دهان ایجاد می‌شود عمدتا به دلیل تولید این ترکیبات است و ربطی به خوردن نوع ماده غذایی در افطار و سحر ندارد. دکتر کیمیاگر می‌گوید: «خوردن چربی‌ها و گوشت‌ها در این امر چندان موثر نیستند. البته اگر مواد قندی خورده شده بیشتر باشد، این بو کمتر خواهد بود. در کل، ماهیت روزه این‌طور است که بدن باید چربی‌های اضافه را بسوزاند و یکی از مزایای روزه گرفتن هم همین است. پس نباید زیاد نگران بود چرا که با گذشت زمان این بوی ناخوشایند کمتر و کمتر می‌شود. در طی این روزها کلسترول بد و چربی‌های بد سوزانده شده و کلسترول خوب جایگزین آن می‌شود. نکته قابل توجه و جالب آن است که این بو در افراد چاق کمتر و در خانم‌ها و بچه‌ها بیشتر است. همچنین در افرادی که بدون سحری روزه می‌گیرند نیز تشدید می‌شود.»

خلاصه اینکه...

در وعده سحری، طوری برنامه‌ریزی کنید که فرصت کافی برای مسواک زدن و استفاده از نخ دندان داشته باشید.

از مصرف غذاهای خیلی داغ، تند، ترش و اسیدی خودداری کرده و یا حتی‌المقدور کمتر مصرف کنید؛ چرا که با مصرف این نوع غذاها پرزهای چشایی دهان دچار ساییدگی می‌شود و این به خشک شدن آب دهان کمک کرده و سبب بوی بیشتر دهان می‌شود. پس خوردن چای داغ یا آب‌لیمو باید محدود و یا به‌طور کلی حذف شود.

ماه رمضان، زمان خوبی برای تمرین کردن اصول غذایی با نظم خاص است. زیاد‌ه‌روی کردن در مصرف غذا و خارج از چارچوب را کنار بگذارید؛ مثلا اگر فردی هستید که زیاد چای و قهوه مصرف می‌کنید، در این ماه از نوشیدن چای داغ اجتناب کنید. شاید خوردن چای داغ و مخصوصا پررنگ در هنگام سحر برای دو ساعت کمک کننده باشد اما در طول روز سبب خشکی دهان می‌شود.

سعی کنید غذاهای نرم‌تر و لطیف‌تر نظیر فرنی‌ها و حریره‌ها را بیشتر مصرف کنیم که پرزهای دهان را نوازش داده و سبب تحریک غدد بزاقی‌تان شود.

از مصرف میوه‌ها و سبزی‌های ترش پرهیز کنید؛ چرا که اینها سبب کاهش ترشح بزاق و خشکی دهان می‌شوند.

به‌طور کلی، خوردن غذاهای خشک به همراه مسواک نزدن و افزایش جرم‌های دندانی، غدد ترشحی بزاق را مسدود کرده و به شدت ترشح بزاق را مهار می‌کنند.

۶ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ مرداد ۸۹ ، ۰۳:۵۷
طاهره یگانه

 



۱) آشپزخانه قلب گرم و تپنده خانه و خانواده است؛ هر چه تمیز‌تر، خوش رایحه‌تر و مرتب‌تر، بهتر! وسایل اضافه را جمع کنید و داخل کابینت‌ها بگذارید. آیا هر روز به آب‌میوه‌گیری، مخلوط‌کن، توستر و ساندویچ‌ساز احتیاج دارید؟ اگر نه، جای مناسبی در کابینت برای آنها در نظر بگیرید.
۲) یک حمله برق‌آسا به آشپزخانه بکنید، دستمال‌های لکه و کهنه و پاره، ظروف ارزان‌قیمت شکسته، روزنامه باطله را دور بریزید.
۳) در آشپزخانه هر چه قفسه‌بندی بیشتر باشد، کار شما آسان‌تر است. برای مثال، زیر میز غذاخوری سبد سیب‌زمینی و پیاز را با سیم‌ محکم کنید و ببندید یا اگر فاصله طبقات قفسه‌های شما زیاد است، قفسه‌ای از چوب ببرید و روکش رنگی یا پارچه‌ای برای آن انتخاب کنید و داخل قفسه قرار دهید.
۴) اگر برای مهره‌های کمر و مفصل زانو احترام قایل هستید، اشیای سنگینی را که دایم استفاده می‌شود، بالاترین و پایین‌ترین جا نگذارید و برای بلند کردن ظروف سنگین خم نشوید، روی دو پا بنشینید سپس ظرف را بلند کنید.
۵) اطراف ظرفشویی را خلوت کنید. دو جای مایع شوینده به دیوار کنار شیرآب وصل کنید که اولی حاوی ماده ظرفشویی و دومی صابون مایع باشد.
۶) در ایران چندان رایج نیست که آشپزخانه چیزی جز آشپزخانه باشد ولی این محل را می‌توانید به فضایی مطبوع و آرام تبدیل کنید، هماهنگ با رنگ کاشی‌ها و در قاب‌های چوبی عکس‌های خانوادگی و نقاشی‌های مناظر را انتخاب کنید و به دیوار بزنید.
۷) شمع و شمعدان و عودسوز را به میز آشپزخانه منتقل کنید و رومیزی شاد روی میز بیندازید. اگر نگران لک شدن آن هستید، سفره پلاستیکی را هنگام غذا روی آن بکشید. سپس جمع کنید، گل و گیاه، جدول و مجله به راحتی آشپزخانه شما کمک می‌کند.
۸) میز، یخچال و دیگر لوازم را طوری بچینید که مزاحم رفت و آمد افراد خانواده نشود و دایم با آن برخورد نکنند.

منبع:سایت پریناز

پ.ن: برای خوشبو کردن آشپزخانه حمام یا دستشویی می توانید مقداری عطر به لامپ آن محل بزنید وقتی لامپ روشن می شود عطر تبخیر شده و فضا را خوشبو می کند

۴ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ مرداد ۸۹ ، ۰۳:۳۹
طاهره یگانه

با تشکر از آقای شهبازی به خاطر ساخت فایل

۹ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ مرداد ۸۹ ، ۱۸:۱۴
طاهره یگانه

روزی گوساله ای باید از جنگل بکری می گذشت تا به چراگاهش برسد. گوساله بی فکری بود و راه پر پیچ و خم و پر فراز و نشیبی برای خود باز کرد. روز بعد سگی که از آن جا می گذشت از همان راه استفاده کرد و از جنگل گذشت. مدتی بعد گوسفندی راهنمای گله آن راه را باز دید و گله اش وادار کرد از آن جا عبور کنند. مدتی بعد انسانها هم از همین راه استفاده کردند: می آمدند و می رفتند به راست و چپ می پیچیدند بالا می رفتند و پایین میامدند شکوه می کردند و آزار می دیدند و حق هم داشتند. اما هیچ کس سعی نمی کرد راه جدیدی باز کند.

مدتی بعد آن کوره راه خیابانی شد. حیوانات بیچاره زیر بارهای سنگین از پا می افتادند و مجبور بودند راهی را که می توانستند در سی دقیقه طی کنند سه ساعته بروند مجبور بودند که همان راهی را بپیمایند که گوساله ای گشوده بود.

سال ها گذشت و آن خیابان جاده ی اصلی یک روستا شد و بعد شد خیابان اصلی یک شهر. همه از مسیر خیابان شکایت داشتند مسیر بسیار بدی بود.

در همین حال جنگل پیر و خردمند می خندید و می دید که انسانها دوست دارند مانند کوران راهی را که قبلا باز شده طی کنند و هرگز از خود نپرسند آیا راه بهتری وجود دارد یا نه.

۵ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ مرداد ۸۹ ، ۰۶:۵۷
طاهره یگانه

تکثیر طبیعی زنبور عسل

تکثیر طبیعی زنبور عسل

در تکثیر طبیعی معمولا زنبورهای کارگر از تصادم بین ملکه جوان و ملکه قدیمی جلوگیری می‌کنند. زیرا وجود ملکه جوان برای ملکه قدیمی خوشایند نیست. بنابراین ملکه مادر کندو را به ملکه جوان واگذار می‌کند و خود به همراه تعدادی از کارگرها و زنبورهای نر کندو را ترک می‌کند. این تکثیر برخلاف تکثیر زنبورهای وحشی است. این اجتماع به هم می‌چسبند و با هم حرکت می‌کنند و از هم متفرق نمی‌شوند. چنین دسته زنبوری را بچه کندو یا بره کندو می‌نامند.

با تشکر از صبای عزیزم به خاطر ارسال عکس‌ها

۴ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ مرداد ۸۹ ، ۰۳:۰۸
طاهره یگانه

بهترین دوست همسرتان باشید: دوستان خوب با هم میخندند با هم میگریند و از بودن در کنار هم لذت می برند.

مهربان باشید: اگر خواهان مهر و محبت هستید به همسرتان محبت کنید و در حد توان آنچه را او میپسندد رعایت نمایید چنانچه شما قلبا به همسرتان محبت کنید او نیز محبت شما را به شما بازخواهد گرداند.

من و تو را کنار بگذارید و ما شوید:وقتی احساس کنید هر آنچه در زندگی دارید متعلق به هر دوی شماست به تدریج این فکر در مورد احساسات و مسایل تان نیز عملی می شود و می توانید در مورد خواسته ها و اهدافتان نیز با همسرتان صحبت کنید.

روی نکات مثبت همسرتان تمرکز کنید: اگر در مقابل فرزندتان از همسرتان قدردانی کنید مطمئن باشید که فرزندتان هم یاد می گیرد در آینده چنین رفتاری داشته باشد.

همسرتان را همانگونه که هست بپذیرید:خود را با همسرتان مقایسه ننمایید و بر جزئیات متفاوت و بعضا مخالف همدیگر تاکید نکنید. او را همانگونه که هست بپذیرید و مرتب در پی کنترل و تغییر وی نباشید.

اولین قدم را خود بردارید:هرگز منتظر برداشتن اولین قدم از جانب همسرتان نباشید.

آراسته و مرتب باشید:مرتب بودن ظاهر هر شخص می تواند تاثیری بسزا بر اطرافیان او داشته باشد. افرادی که ظاهری نامناسب ژولیده و نامرتب دارند به طور مرتب مورد اعتراض همسر و فرزندان و اطرافیان خود خواهند بود.

روابط خانوادگی را به درستی مدیریت کنید:ممکن است شما پیش از ازدواج وابستگی شدیدی به پدر و مادر خود داشته اید و در مورد تمام کارها و برنامه ها و مشکلات خود با انان مشورت می کرده اید بعد از ازدواج باید این ارتباط را به گونه ای مدیریت که نه پدر و مادر شما و نه همسرتان احساس نکنند که شما تحت کنترل دیگری هستید. هیچگاه در مسیری حرکت نکنید که منجر به انتخاب میان همسر یا مادرتان شوید.

صادق باشید:هیچ گاه سعی نکنید همسرتان را فریب دهید یا برایش نقش بازی کنید. اجازه ندهید صداقت شما نزد همسرتان مورد تردید واقع شود که اگر چنین شود زندگی مشترکتان به کابوسی تلخ تبدیل خواهد شد.

همکار عزیز فراموش نکن که شما باید زندگی آرامی داشته باشید تا بتوانید معلمی تاثیر گذار شوید

۵ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ مرداد ۸۹ ، ۲۰:۳۳
طاهره یگانه