مدرسه ی کار و فناوری

همیشه راه آسمان باز است پرواز را بیاموز

همیشه راه آسمان باز است پرواز را بیاموز

بایگانی
آخرین نظرات

حریره بادام

جمعه, ۲۲ بهمن ۱۳۸۹، ۰۶:۰۷ ق.ظ

مواد اولیه :

  • بادام 400 گرم
  • آرد برنج و عسل از هر کدام چهار قاشق سوپخوری
  • آب سه پیمانه

 

 طرز تهیه:                                                          

 ابتدا بادام‌ها را به مدت یک ساعت درون آبجوش قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس بادام‌ها را چرخ کنید. بادام چرخ‌شده را با آرد برنج، عسل و آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا حریره غلیظ شود. اگر می‌خواهید بادام چرخ‌شده درون حریره نباشد آن را درون یک تنظیف ریخته و روی آن دو تا سه لیوان آب بریزید تا کاملا شیره‌اش گرفته شود و پس از آن با سایر مواد مخلوط کنید. 

---------------- 

کلسیم چون مغزاستخوان راپرمیکندومغزاستخوان خون سازاست کودکانی که استفاده میکنندنبایدنیازبه قطره آهن داشته باشندچون قطره مولکول اهن است نه یون آهن لذابدن نیازندارد ودندان ها هم وقتی نخوردسیاه نمیشه 

گرفته شده از وبلاگ زیتون

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۸۹/۱۱/۲۲
طاهره یگانه

نظرات  (۵)

سلام
دستت درد نکنه.
برای دانلود لینک طرح درس سالانه به مشکل برخورد نکردی؟
۲۲ بهمن ۸۹ ، ۱۰:۴۹ میناب تکنیک
سلام.
سلام
مطالبتون مثل همیشه جالب هستند .موفق باشید
۲۲ بهمن ۸۹ ، ۱۸:۲۵ دستیار معلم
«دستیار معلم» منتشر شد.
اولین سالنامه (سررسید) تخصصی آموزش و پرورش

www.aasaal.ir
۲۴ بهمن ۸۹ ، ۰۶:۲۲ حرفه وفن سارویه
سلام
امیدواریم که خوشمزه در بیاد.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی