حریره بادام
جمعه, ۲۲ بهمن ۱۳۸۹، ۰۶:۰۷ ق.ظ
مواد اولیه :
- بادام 400 گرم
- آرد برنج و عسل از هر کدام چهار قاشق سوپخوری
- آب سه پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا بادامها را به مدت یک ساعت درون آبجوش قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس بادامها را چرخ کنید. بادام چرخشده را با آرد برنج، عسل و آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا حریره غلیظ شود. اگر میخواهید بادام چرخشده درون حریره نباشد آن را درون یک تنظیف ریخته و روی آن دو تا سه لیوان آب بریزید تا کاملا شیرهاش گرفته شود و پس از آن با سایر مواد مخلوط کنید.
----------------
کلسیم چون مغزاستخوان راپرمیکندومغزاستخوان خون سازاست کودکانی که استفاده میکنندنبایدنیازبه قطره آهن داشته باشندچون قطره مولکول اهن است نه یون آهن لذابدن نیازندارد ودندان ها هم وقتی نخوردسیاه نمیشه
گرفته شده از وبلاگ زیتون
۸۹/۱۱/۲۲
دستت درد نکنه.
برای دانلود لینک طرح درس سالانه به مشکل برخورد نکردی؟