سوپ کدو حلوایی
دوشنبه, ۱۷ مرداد ۱۳۹۰، ۰۹:۳۹ ق.ظ
مواد لازم برای 4 نفر
روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
آب مرغ دو پیمانه
جو پوست کنده یا پرک شده یک پیمانه
پیاز متوسط، خرد شده 1 عددکدو حلوائی (پوست بگیرید، دانه ها را خارج و آن را خرد نمائید. ) 350 گرم
هویج خرد شده 225 گرم
سیب زمینی پوست گرفته و خرد شده 2 عدد
کدو سبز کوچک، حلقه حلقه شده 2 عدد
پودر فلفل سیاه تازه و نمک به مقدار لازم
ریحان قرمز خشک شده به میزان لازم
روغن و پیاز را در قابلمه ای بریزید و بر روی حرارت متوسط، برای 3-2 دقیقه قرار دهید تا پیاز نرم شود.آب مرغ را روی آن بریزید سپس هویج،و سیب زمینی را اضافه نمایید و به جوش آورید. آنگاه در ظرف را بگذارید و اجازه دهید برای 15 دقیقه به آرامی بجوشد تا سبزیجات نرم شوند. سپس جو پوست کنده را اضافه کنید آنگاه کدو سبز را بیفزایید و 5 دقیقه دیگر بپزید. سپس با نمک و فلفل به آن طعم دهید. کدو حلوایی را که قبلا پخته اید و نرم شده قسمت گوشتی آنرا جدا کرده و با پشت قاشق نرم کنید و به سوپ اضافه نمایید.برای اینکه سوپ خیلی شیرین نشود می توانیم از لیموی تازه استفاده کنیم.در آخر آن را باریحان قرمز تزئین و به صورت داغ میل نمایید.
۹۰/۰۵/۱۷