صنایع غذایی
سه شنبه, ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۲، ۰۱:۳۱ ب.ظ
نگهداری سنتی مواد غذایی:
عشایر برای نگهداری غذا وسایلی مانند فریزرهای خانگی در اختیار ندارند آنها برای نگهداری مواد از وسایل بسیار ابتدایی استفاده می کنند مثلا برای نگهداری گوشت، میوه ها، روغن،کره و...سنگ های بزرگی روی همدیگر قرار می دهند. سعی بر این است که بین سنگ ها فضای خالی وجود داشته باشد که باعث عبور هوا بین آنها شود. روی این سنگ ها مشک آب و مواد غذایی قرار می دهند برای خنک تر کردن محیط علاوه بر آب درون مشک روی مواد مقدار دیگری نیز آب می پاشند.
برای تهیه دوغ ماست را درون مشکی که به یک سه پایه وصل است ریخته و شب که هوا سردتر است بیرون چادر قرار می دهند تا ماست داخل مشک خنک شود و کره آن جدا گردد
چادری که مواد غذایی در آن نگهداری می شود با حصیر پوشیده شده است
و تهیه نان به شیوه قدیمی روی سینی های بسیار بزرگی صورت می گیرد
با تشکر ویژه از خانواده ی آقای اسدی و دانش آموز گلم نیلوفر اسدی به خاطر راهنمایی ها و عکس های جالبش
چادری که مواد غذایی در آن نگهداری می شود با حصیر پوشیده شده است
و تهیه نان به شیوه قدیمی روی سینی های بسیار بزرگی صورت می گیرد
با تشکر ویژه از خانواده ی آقای اسدی و دانش آموز گلم نیلوفر اسدی به خاطر راهنمایی ها و عکس های جالبش
۹۲/۰۲/۱۷
مطلب جالبی بود مرسی عزیزم