مدرسه ی کار و فناوری

همیشه راه آسمان باز است پرواز را بیاموز

همیشه راه آسمان باز است پرواز را بیاموز

بایگانی
آخرین نظرات

خورش قلیه ترش

سه شنبه, ۱ مرداد ۱۳۹۲، ۰۵:۳۵ ق.ظ

مواد لازم: گوشت خورشتی نیم کیلو

پیاز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری

سیب زمینی متوسط 3 عدد

نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن مقداری

آب انار ترش نصف استکان یا( رب انار یک قاشق سوپخوری)

طرز تهیه:

گوشت را متوسط خرد می کنیم و در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم. پیاز سرخ شده و آب را به مواد اضافه کرده می گذاریم تا پخته شود، سیب زمینی ها را پس از پختن پوست گرفته و رنده ریز می کنیم و به آرامی به خورش اضافه می کنیم تا لعاب بدهد. آب انار یا رب انار را هم اضافه می کنیم، نمک فلفل ادویه را اضافه کرده پس از جا افتادن خورش مصرف می کنیم. این خورش نسبتاً سریع آماده می شود و میزان ترشی و تندی آن را می توان زیاد یا کم کرد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۵/۰۱
طاهره یگانه

نظرات  (۳)

سلام طاهره جونم
بابت غذای خوشمزه ای که یادمون دادی مرسی


پاسخ:
پاسخ:
نوش جونت گلی
سلام. مطلب خوبی بود... متشکرم. با پستی بنام پرسش کلاسی یا تحقیر دانش آموز به همراه فیلم مربوطه منتظر نظر شما همکار عزیز هستم...

پاسخ:
پاسخ:
چشم استاد آمدم
عالی بود ولی عکس باز نشد

پاسخ:
پاسخ:
علتش سرعت پایین نته عکس مشکلی نداره عزیزم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی