خورش قلیه ترش
سه شنبه, ۱ مرداد ۱۳۹۲، ۰۵:۳۵ ق.ظ
مواد لازم: گوشت خورشتی نیم کیلو
پیاز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط 3 عدد
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن مقداری
آب انار ترش نصف استکان یا( رب انار یک قاشق سوپخوری)
طرز تهیه:
گوشت را متوسط خرد می کنیم و در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم. پیاز سرخ شده و آب را به مواد اضافه کرده می گذاریم تا پخته شود، سیب زمینی ها را پس از پختن پوست گرفته و رنده ریز می کنیم و به آرامی به خورش اضافه می کنیم تا لعاب بدهد. آب انار یا رب انار را هم اضافه می کنیم، نمک فلفل ادویه را اضافه کرده پس از جا افتادن خورش مصرف می کنیم. این خورش نسبتاً سریع آماده می شود و میزان ترشی و تندی آن را می توان زیاد یا کم کرد.
۹۲/۰۵/۰۱
بابت غذای خوشمزه ای که یادمون دادی مرسی