مدرسه ی کار و فناوری

همیشه راه آسمان باز است پرواز را بیاموز

همیشه راه آسمان باز است پرواز را بیاموز

بایگانی
آخرین نظرات

صبحانه ای مقوی

پنجشنبه, ۱۷ تیر ۱۳۸۹، ۰۳:۱۳ ق.ظ

مواد لازم:

نان: چند برش به اندازه های ۳در ۳ سانتی متر

عسل: ۳ قاشق غذا خوری

شیر پاستوریزه: یک لیوان

گردو نیم پودر شده: دو قاشق غذا خوری

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد: نصف قاشق غذا خوری

روغن سرخ کردنی: یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا شیر و عسل را باهم مخلوط می کنیم و خوب به هم می زنیم تا عسل در شیر حل شود. سپس آرد و بعد تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم. بهتر است شیر سرد باشد تا آرد گلوله نشود پس از آنکه این مواد را خوب به هم زدیم گردو را به آن اضافه می کنیم.

در یک تابه نچسب روغن را می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود و برش های نان سنگگ را داخل آن می چینیم و سپس مخلوط به دست آمده را روی آنها می ریزیم و می گذاریم کمی قوام بگیرد. پس از آنکه یک سمت آن تغییر رنگ داد می توانیم نان ها را به سمت دیگر برگردانیم

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۸۹/۰۴/۱۷
طاهره یگانه

نظرات  (۶)

سلام دوست عزیز
وقت تون بخیر
تا حالا چیزی راجع به اسرار خدا شنیدین؟؟!!
پس یه سری به ما بزنید و جواب بگیرید ...
در ضمن نظر فراموش نشه
موفق باشید
سلام
جه خوب برم درستش کنم.
اسمشو چی میذاری؟
البته بجز لفظ صبحانه مقوی.
سلام
معلومه خیلی مقویه
ولی من نمیدونم چرا دختر من هر چیزی که مقوی باشه رو دوست نداره
سلام
خیلی خوشمزه شد دستتون درد نکنه.
سلام
یک صبحانه عالی . دستتون درد نکنه
ضمنا عیدتان مبارک
۱۹ تیر ۸۹ ، ۰۸:۱۳ 90فرهنگیان
سلام
عیدتون مبارک

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی